Over mij

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over mij

Al in mijn jonge jaren was ik altijd buiten te vinden, de natuur in en genieten van het buitenleven. Na de middelbare school, ben ik gestart met de opleiding Beroepsbeoefenaar Groene Ruimte bij  Helicon in Arnhem. Deze opleiding was mij op het lijf geschreven, mijn stage en BBL heb ik gevolgd bij het Geldersch Landschap in de omgeving van Arnhem. Onderhouden van terreinen, het kappen van bomen en snoei werkzaamheden, elke dag was weer een uitdaging. Een gebied 'kaal maken' om het jaar erop te zien hoe mooi het landschap herstelde van de kaalslag, heel bijzonder. 
De werkzaamheden als bosbouwer, onderhoud terrein en groenonderhoud, heb ik een aantal jaren neergelegd om een andere uitdaging aan te gaan als facilitair medewerker bij het Dierenopvangcentrum Enschede. Naast onderhoud van het gebouw en het wagenpark, was vooral het aanleggen en onderhouden van de groenvoorzieningen en speelweiden een groot deel van mijn werkzaamheden.

Toch bleef het werken in/ met het 'groen' mij interesseren, reden voor mij om opnieuw volledig aan de slag te gaan als medewerker groenonderhoud. Is uw tuin toe aan een opknapbeurt, is er achterstallig onderhoud? Of wilt u met enige regelmaat een onderhoudsbeurt voor uw tuin? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend bezoek en een passende aanbieding.

Remmelt Wolsink Tel. 06 233 54 331 (graag na 17.00 uur, via Whatsapp of het contactformulier op deze website)

Share our website